Хуманитарна акција

Ученици Техничке школе Пирот, реализовали су преко Ђачког парламента хуманитарну акцију. Они су у току месеца децембра прикупљали новчана средства, заједно са својим професорима и од прикупљеног новца обрадовали поклонима децу са Дечијег одељења пиротске болнице и кориснике Удружења за помоћ МНРЛ Пирот.

Ученици су Дечијем одељењу донирали два инхалатора и чеони топломер а деца су добила „здраве пакетиће“. Директор Техничке школе Милан Божић уручио је поклоне др Јасмини Живковић Ћирић, начелници Дечијег одељења.

Удружењу за помоћ МНРЛ поклоњене су едукативне играчке које су им неопходне у раду и увек добродошле. Поклоне је примила Весна Станковић, председник Удружења за помоћ МНРЛ, који су своју захвалност исказали пријемом добродошлице а омогућили су и дружење ученика Техничке школе са корисницима и запосленима у Центру на обострано задовољство.

Ученици Техничке школе показали су да имају развијену свест о свету који их окружује, о правима и потребама људи око себе, о правим вредностима и послали поруку да није тешко бити хуман.

Ученицима су у реализацији ових активности помогле професорке Техничке школе Весна Вељковић, Милица Ћирић и Сања Ранчић.