Сарадња са привредом

Alatnica JLB-Soulier – mašinska obrada i izrada metalnih delova

MAŠINSKA OBRADA METALA

Proizvodimo metalne delove, alate, rezervne delove za proizvodne pogone, sklopove i podsklopove, varene konstrukcije koristeći kvalitetene i atestirane repromaterijale. Vršimo izradu metalnih delova po dokumentaciji ili po uzorku.

KVALITET I ISKUSTVO

Naš tim su inženjeri i visokokvalifikovani majstori koji imaju višegodišnje iskustvo, 25 godina u proseku, u obradi metala i izradi kompletnih mašina za metalopreradjivačku industriju kao i razne mašine za auto i gumarsku industriju.

Kompanija D-Company Export-Import se uglavnom fokusira na proizvodnju kalupa za pneumatike. Kompanija je privatno vlasništvo čiji osnivač i vlasnik je Dragan Ćirić.Sticanje novih tehnologija prateći svetske trendove i stalno investiranje u opremu i ljudske resurse, čini da kompanija konstantno raste, iz godine u godinu..Pokretanje novih i brzih rešenja dizajnera, uz povoljan geografski položaj, čini da je D-Company jedan od vodećih proizvođača kalupa za pneumatike.Preciznost, brzina, odgovornost i inovacije su suštinske vrednosti kompanije D-Company koje čine naše klijente zadovoljnim.

Firma Stojanović je počela sa radom 2004. godine kao mala samostalna zanatska radnja koja se pretežno bavila bravarskim radovima.

Od 2006. firma doživljava ekspanziju i počinje sa proizvodnjom i rekonstrukcijom alata, rezervnih delova i metalnih konstrukcija.

Usluge
  • termičko sečenje metala (gasnim i plazma postupkom)
  • izrada zavarenih konstrukcija
  • mašinska obrada
  • bravarske usluge
  • zavarivačke usluge