Obezbeđen novac za sanaciju zida kuće u kojoj živi troje mališana u selu Mali Suvodol

Naši mladi sugrađani koji sa bakom i dekom u veoma lošim uslovima žive u trošnoj kući u selu Mali Suvodol, Aca, Dušan i Milan, nakon kupatila koga nisu imali dobili su, zahvaljujući humanim ljudima, građevinski materijal neophodan za sanaciju jednog zida kuće koji je u veoma lošem stanju, sa pukotinama i predstavlja opasnost jer može doći do urušavanja objekta.

Naš humani sugrađanin Jovan Nikolić, inače profesor u Tehničkoj školi, zahvaljujući finansijskoj podršci Grape Devel kompaniji, pomogao je da se obezbedi novac za kupovinu građevinskog materijala, a radovi bi trebalo da krenu čim vremenski uslovi to dozvole.

-Dva najveća problema koje oni imaju su trošni zid i deo na ulazu kuće koji je otvoren i gde da bi otišli u kupatilo moraju da prođu. E sad zamislite kako to izgleda zimi posle kupanja… Prvi problem smo rešili, samo se čekaju lepši dani da krene izgradnja. S obzirom da ja nemam nikakvu organizaciju i da je je sve ovo lična samoinicijatija podržana od strane mojih prijatelja pozivam sve ljude dobre volje da se uključe i da rešimo i ovaj drugi problem a to bi uključivalo ulazna vrata, prozore i blokove koji bi sve povezali. Takodje ako nego želi da pokloni polovna vrata i prozore a koji su u funkciji bilo bi od velike pomoći. Još jednom zahvalio svim pojedincima koji su pomagali do sada kao i mediju – Pirotskim vestima bez kojih ova priča ne bi mogla da dostigne veći odjek. Osmesi i zagrljaji sada već mojih prijatelja Ace, Duleta i Milana i iskrena zahvalnost baba Ljilje i deda Žike su dokaz koliko sve ovo njima znači. Ako neko želi da se uključi i pomogne može me kontaktirati na mejl njovan009@gmail.com i ja ću ga drage volje spojiti sa ovim dobrim ljudima-poručuje Jovan.

Preuzeto sa sajta Pirotskevesti.rs: https://www.pirotskevesti.rs/obezbeden-novac-za-sanaciju-zida-kuce-u-kojoj-zivi-troje-malisana-u-selu-mali-suvodol/