Припремна настава за ученике 8. разреда

Драги осмаци,
Знамо да ускоро треба да полажете завршни испит и да је много обавеза пред вама. Такође знамо да је за вас важно да на том испиту освојите што већи број поена како бисте уписали школу и образовни профил који желите. Да бисмо вам у томе помогли, организујемо бесплатну онлајн припремну наставу из српског језика и математике. Потребно је да се пријавите путем мејла  pripremnanastava@tsp.edu.rs, оставите своје податке да бисмо могли лакше да вас контактирамо и пратите даља упутства на сајту Техничке школе. У предвиђеним терминима о којима ћете бити обавештени путем сајта, моћи ћете да се обратите мејлом професорима наше школе и пошаљете им задатке и питања које не умете самостално да решите. Они ће вам преко платформе Teams или Zoom објаснити те задатке.
Поред тога, знамо да међу вама има доста оних који желе да сазнају нешто ново из области информационих технологија. Због тога организујемо и кратку обуку из дигиталног маркетинга у оквиру које можете да унапредите своје вештине у вези са обрадом видео клипа и слика за facebook рекламу. И за ову обуку треба да се пријавите на исти начин.
Желимо вам много успеха у учењу и што већи број поена на завршном испиту и надамо се да ћемо се од септембра виђати у Техничкој школи.