Републичко такмичење ученика саобраћајних школа Србије

На 27. Републичком такмичењу ученика саобраћајних школа Србије, одржаном 6. и 7. априла 2022. Године, наши ученици су постигли одличан резултат настављајући дугогодишњу традицију освајања најсјајнијих одличја. На такмичењу је учествовало 28 саобраћајних школа из Србије и 3 школе из иностранства (Загреб,Осијек,Цеље). Ученици Техничке школе су се такмичили у четири категорије и постигли су следеће резултате:

Прво место у појединачној категорији Возач моторног возила Ц категорије заузео је Никола Савић, ученик трећег разреда, са смера Возач моторних возила.
Друго место у категорији Возач моторног возила Ц категорије – такмичарски парови освојили су Никола Савић и Матеја Крстић, ученици трећег разреда са смера Возач моторних возила.

У категорији Технучар друмског саобраћаја такмичиле су се ученице смера Техничар друмског саобраћаја Ана-Марија Танчић и Наталија Сотиров и заузеле су 9. место.

У категорији Возач моторног возила Б категорије такмичили су се ученици смера Техничар друмског саобраћаја Лазар Ранђеловић и Дарко Костов и заузели су 12. место.

У пилот категорији такмичио се ученик другог разреда смера Техничар друмског саобраћаја Андрија Петровић и са максималним бројем поена заузео је 4. место.

У целокупном пласману Техничка школа Пирот је заузела друго место у Србији. Ментори ученика су Драгана Маринковић, Владимир Николић и Бојан Јанковић за теоријски део, а Жељко Радељић, Зоран Тодоровић и Васил Алексов за практични део.